Les modificacions de pressupost, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

El govern municipal defensa l'ús d'aquesta eina de gestió mentre que Junts i Cs els retreuen "les formes"


Temes relacionats

El govern municipal proposa modificar el ROM per fer-lo més àgil (21/set/22)


  • Comparteix:

La tertúlia política 'El Gall del Monestir' de Cugat Mèdia d'aquest dimecres ha tractat en profunditat les modificacions de pressupost que sovint porta el govern municipal al ple, com la d'aquest dilluns passat d'1,4 milions d'euros. El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha explicat el motiu d'aquestes modificacions, tot i que els dos partits de l'oposició, Junts i Ciutadans, li han retret 'les formes', ja que moltes vegades es fa servir el procediment d'urgència. En aquest sentit, Soler ha avançat que estan treballant en una modificació del ROM, que inclogui, entre d'altres, l'escurçament dels terminis perquè un tema entri en el ple ordinari del mes.

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Carles Brugarolas, regidor de Junts per Sant Cugat; Alba Gordó, regidora d’Esquerra a Sant Cugat; Pere Soler, regidor del Partit dels Socialistes; Aldo Ciprian, regidor de Ciutadans; i Lourdes Llorente, regidora de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.