La guerra d'Ucraïna i la segregació per sexes a l'escola, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Tots els partits condemnen la invasió russa i celebren les mostres de solidaritat dels santcugatencs i santcugatenques


  • Comparteix:

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres no ha pogut evitar parlar d'Ucraïna i la invasió russa, però alhora celebrar l'onada de solidaritat que ha nascut a la ciutat amb diferents recollides de material per enviar al país de l'est. Un segon tema que s'ha tractat és el de la segregació per sexes en algunes escoles de la ciutat, o com La Farga ha decidit renunciar-hi per mantenir el concert, i el Viaró, en canvi, no. Per tancar la tertúlia, com que aquest dijous és Sant Medir, tots han anunciat que tornaran a pujar caminant fins a l'ermita per celebrar amb tota la ciutat un dia tan assenyalat per a Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

En la tertúlia d'aquest dimecres han participat Carles Brugarolas, regidor de Junts per Sant Cugat; Francesc Carol, regidor d’Esquerra Republicana; Francesc Aguilà, secretari del grup municipal del Partit dels Socialistes; Sergio Blázquez, regidor de Ciutadans; i Marco Simarro, regidor de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.