L'ordenança dels patinets i la recollida de voluminosos, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Els cinc partits estan d'acord amb l'alcaldessa quan va dir que el sistema actual de recollida de voluminosos "no funciona"


  • Comparteix:

La tertúlia política 'El Gall del Monestir' de Cugat Mèdia d'aquest dimecres ha tractat dos temes d'actualitat de la ciutat: l'entrada en vigor de l'ordenança que regula l'ús dels patinets elèctrics i bicicletes a les vies de la ciutat; i el mal funcionament de la recollida de voluminosos, tal com va dir l'alcaldessa al 'Línia Directa' de Mira-sol. Respecte al primer tema el cinc partit s'han felicitat que Sant Cugat per fi compti amb una ordenança com aquesta, i només Ciutadans ha lamentat que no s'hagi estès l'obligatorietat del casc més enllà dels 16 anys. Pel que fa als voluminosos, els dos partits de l'oposició han reclamat més informació per part de l'Ajuntament per evitar aquest funcionament precari que fa que algunes zones de contenidors a vegades semblin petits abocadors.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Albert Salarich, regidor de Junts per Sant Cugat; Francesc Carol, regidor d’Esquerra Republicana; Francesc Aguilà, secretari de política municipal del Partit dels Socialistes; Sergio Blázquez, regidor de Ciutadans; i Marco Simarro, regidor de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.