Ragull Centre i la seguretat de Les Planes, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Junts no està d'acord amb els canvis proposats i Ciutadans no té clar si donar-hi suport perquè necessita més informació


  • Comparteix:

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres ha tractat dos temes d'actualitat. Per un costat la presentació de la reforma del projecte d'habitatge Públic de Ragull Centre, i per l'altre la seguretat policial al barri de les Planes. En el tema Ragull, Junts per Sant Cugat ha deixat molt clar que continua sense estar-hi d'acord per molts motius, no només per l'alçada dels edificis, mentre que Ciutadans demana més informació perquè no ho veu clar. Pel que fa al tema de Les Planes, ERC i CUP han posat en qüestió el paper del president de l'Associació de Veïns de Can Cortès, Borja Arriaga, i han respost les acusacions de Junts amb les dades de robatoris del 2021 al barri, que han baixat molt.

ESCOLTA-HO

A la tertúlia d'aquest dimecres han participat Carles Brugarolas, regidor de Junts per Sant Cugat; Francesc Carol, regidor d’Esquerra Republicana; Francesc Aguilà, secretari de política municipal del Partit dels Socialistes; Jose Miguel Garcia, vocal de l’EMD de Valldoreix de Ciutadans; i Lourdes Llorente, regidora de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.