La licitació de la Mirada i els canvis en la gestió de la pandèmia, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Els partits de l'oposició donen suport al govern en el problema de la licitació deserta per a la construcció de La Mirada


  • Comparteix:

La tertúlia política de Cugat Mèdia d'aquest dimecres, 'El Gall del Monestir', ha girat al voltant de dos temes: el concurs desert per la licitació de les obres de la Mirada i el canvis en la gestió de la pandèmia. En el tema de La Mirada, els dos partits de l'oposició, Junts i Ciutadans, han afirmat que donaran suport al govern per solucionar el problema provocat per l'augment dels costos dels materials de construcció.

ESCOLTA-HO

Aquest dimecres han participat a la tertúlia Joan Puigdomènech, regidor de Junts per Sant Cugat; Francesc Osan, coordinador del grup municipal d’Esquerra Republicana; Francesc Aguilà, secretari de política municipal del Partit dels Socialistes; Aldo Ciprian, regidor de Ciutadans; i Marco Simarro, regidor de la CUP .


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.