'El gran showman' passa pel 'Molta Comèdia' abans de la funció de la Nau de Cultura de Valldoreix

El president de la coral L'Harmonia, Kel Rejat, conversa amb Eduard Jener a Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Kel Rejat i Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

Kel Rejat i Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

El president de la coral L'Harmonia de Valldoreix, Kel Rejat, passa pel 'Molta Comèdia' per abordar les dues representacions d''El gran showman', que arriben diumenge 16 de maig a la Nau de Cultura, en sessió doble, a les 18 h i a les 20 h. La funció va a càrrec de la secció jove a l'entitat, Music'Al Cor, i és una adaptació del musical 'The Greatest Showman', amb música de John Debney, sota la direcció d'Albert Santiago i traduïda i adaptada per Clara Cardoner, que també passa pel programa. Rejat també parla sobre l'afectació de la pandèmia en els actes de celebració del 40è aniversari de L'Harmonia.

ESCOLTA-HO

En la seva homilia Eduard Jener explica el vídeo realitzat amb el suport de l'Ajuntament de diferents escoles de dansa de la ciutat per commemorar el Dia Mundial de la Dansa. Considera que potser hauria estat possible fer un únic acte presencial en un espai obert amb les limitacions exigides.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.