El podcast 'L'Anell al dit' obre la porta a les dietes i ideologies alimentàries, amb la llengua com a fil conductor. La Mar Oñate i l'Albert Macià, del Servei Local de Català, descobreixen la dieta paleolítica i macrobiòtica, així com totes les varietats del vegetarianisme, com ara l'avipiscivegetarianisme. Un podcast del tot culinari i lingüístic, adient tant per aquells que volen conèixer les diferents opcions alimentàries, com per aquells que, a més, volen utilitzar la terminologia adequada. L'espai també inclou una cançó del Joan Colomo, que té tots els ingredients per amenitzar l'espai radiofònic.
ESCOLTA-HO
Aquest espai de podcast és possible gràcies a la col·laboració de l’equip de professionals del Servei Local de Català. S'emet dos dimarts al mes a les 10 del matí a través de la 91.5 FM i www.cugat.cat, i es pot descarregar en format podcast a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.