El cava és un producte que ha vençut l'estacionalitat i ara és present en qualsevol moment i en qualsevol àpat al llarg de l'any. Però coneixem quin és el procés d'elaboració del cava i les seves característiques? El propietari de Vins Noé, Oleguer Martí, ha explicat al 'Sant Cugat a fons' com es fa aquest producte i ha analitzat la convulsió que es viu ara amb les excisions dins el Consell Regulador amb la creació de les associacions Clàssic Penedès i Corpinnat. Martí, que defensa la copa de cava també com a copa a la nit, assegura que tastar un cava amb un mínim de qualitat pot costar entre 10 i 15 euros.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.