Pla de Dinamització Educativa de Sant Cugat: 27 anys d'experiències i coneixements a l'aula


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Jèssica Sotodosos i Esther Salat

D'esquerra a dreta, Jèssica Sotodosos i Esther Salat

La regidora d'Educació, Esther Salat, ha visitat el magazín per fer balanç dels 27 anys de la posada en marxa del Pla de Dinamització Educativa (PDE) de Sant Cugat. 'L'objectiu del PDE és obrir la ciutat a l'escola i l'escola a la ciutat', ha afirmat Salat. La finalitat de les activitats recollides al pla és que els alumnes visquin experiències que es complementen amb els coneixements adquirits a l'aula.

ESCOLTA-HO

Les entitats i les empreses de Sant Cugat ofereixen propostes que, prèviament, els tècnics de l'Ajuntament han validat per la seva qualitat i interès per a les escoles. Un bon exemple és el cas de Cugat.cat. El mitjà públic rep, des de fa més de 10 anys, visites dels centres educatius de la ciutat. La seva coordinadora, Jèssica Sotodosos, ha posat en valor la importància d'obrir les portes d'aquesta casa als alumnes perquè 'serveix per mostrar a grans i petits el mitjà de comunicació de la ciutat i a més els pot despertar el que podria ser la seva vocació'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.