L'espai de gastronomia del magazín, l''Amb molt de gust', ha aprofundit en el món dels còctels i begudes espirituoses amb el gerent de la cocteleria Dr. Lagarto, Roger Rueda. Rueda aposta pels combinats clàssics sense deixar de banda alguns tocs d'autor com els destil·lats basats en el corrent japonès de l'ikebana. Roger Rueda afirma que la carta del Dr. Lagarto 'està molt pensada i és molt personal' i hi trobarem els 'Twist on classics', els còctels de tota la vida en una versió més actual.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.