Els licors i les begudes espirituoses han protagonitzat aquest dilluns l'espai 'Amb molt de gust'. El santcugatenc Joan Carbó ens ha presentat el seu últim projecte, Rajolí, una companyia artesana de licors amb arrels locals que ja ha començat a comercializar el seu producte. Carbó ens ha parlat del mètode d'elaboració, destil·lat en alambí de coure, i de l'essència i la personalitat de Rajolí, que a Sant Cugat ja podem tastar al Belgrado i al Dr. Lagarto. Rajolí està pensat com un producte ideal per a la cocteleria.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.