Acabats d'entrar a la Quaresma és hora d'aprendre unes quantes receptes fàcils i variades per cuinar els divendres, dia en què antigament no es permetia menjar carn. Acompanyats del propietari de l'establiment de menjars preparats i rostisseria 'Cap a casa', Oriol Garcia, hem conegut propostes diferents amb els ingredients de sempre. D'entre els plats destacats hem parlat d'arròs amb bacallà, bacallà a la catalana, cigrons amb espinacs i sardines amb escabetx o sobre pa torrat i escalivada. Si vols conèixer com s'elaboren els plats no et perdis la secció d'avui!
ESCOLTA-HO
Rostisseria i menjars per emportar 'Cap a casa', carrer de l'Abat Armengol 18-24.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.