L'espai de gastronomia 'Amb molt de gust' ha deixat enrere els tiberis de Nadal i ha començat el 2018 parlant de sucs i batuts 100% naturals que barregen fruita i verdura. Aquesta beguda, també coneguda com a 'sucs verds', aporten una gran quantitat de vitamines i nutrients per millorar el nostre benestar físic. El gerent de Press&Reset, el santcugatenc Albert Fernàndez, ha explicat al magazín l'oferta i les característiques d'aquestes begudes. Fernàndez ha destacat que es tracta d'un mercat per explotar ja que encara és necessària una gran presa de consciència en tot allò que es consumeix. Els sucs s'elaboren a partir de la pressió hidràulica en fred.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.