La responsable de l'empresa de catering Teca Sàbat, Maria López, ha visitat l'espai 'Amb molt de gust' per parlar de l'oferta que ofereixen per aquest Nadal. López ha explicat que l'objectiu d'un catering per aquestes dates consisteix en no perdre la tradició dels plats nadalencs com l'escudella del dia de Nadal o els canalons de Sant Esteve. A més, hem conegut les novetats que presenta la carta d'enguany de Teca Sàbat amb la perdiu o el txangurro com a element principal del plat.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.