La xef i coimpulsora de Comaxurros, Ada Parellda, visita l'espai 'Amb molt de gust' per parlar-nos de la proposta gastronòmica de l'establiment que va obrir portes a Sant Cugat fa vuit mesos. Comaxurros reivindica el dolç tot l'any amb propostes tant per a l'estiu com per a l'hivern. D'entre l'oferta destaquen receptes innovadores com els 'xurros bravos' i les cotnes de quinoa. Parellada ha defensat l'elaboració dels productes del Comaxurros: la massa es fa dos cops al dia a mà i es fregeix amb oli d'oliva verge extra.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.