Receptes, tècniques i consells per a gaudir dels bolets, a l'espai de gastronomia 'Amb molt de gust'


  • Comparteix:

El xef Josep Lluís Catalina, al magazín

El xef Josep Lluís Catalina, al magazín

El xef de l'empresa Health & Cook, Josep Lluís Catalina, ha visitat l'espai 'Amb molt de gust' amb consells bàsics per a cuinar i conservar els bolets. Secs o en conserva, Catalina ha fet un repàs de les tècniques que podem fer servir per allargar la temporada boletaire a la nostra cuina i poder gaudir, per exemple, d'un bon plat de vedella amb bolets.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.