Les propostes gastronòmiques del restaurant Author Boris, a l'espai 'Amb molt de gust'


  • Comparteix:

Els cachopins, un plat d'origen asturià, reinterpretat a l'Author Boris.

Els cachopins, un plat d'origen asturià, reinterpretat a l'Author Boris.

Boris Fernández, propietari i xef del nou restaurant santcugatenc Author Boris, ha visitat la secció 'Amb molt de gust' per explicar quines són les propostes gastronòmiques que s'ofereixen al seu establiment. Fernández ha definit el restaurant com un espai dedicat a la cuina de base tradicional i ha destacat, a més, la influència asturiana en alguns dels seus plats. Les arrels asturianes del xef han servit per explicar els millors consells a l'hora de fer una fabada asturiana.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.