L'espai de gastronomia 'Amb molt de gust' proposa algunes receptes per a aquest estiu. La responsable del blog 'Cuinetes', Siliva Soto, visita el magazín amb un recull de propostes refrescants i fàcils d'elaborar com, per exemple, un gaspatxo amb llagostins, un tàrtar de mango amb alvocat i salmó fumat i uns canelons d'albergínia amb salsa pesto. Per acabar, ens explica com fer una bona mousse de maduixes i llimones.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.