'El Pou', la secció de ciència i tecnologia que Cugat.cat produeix per a La Xarxa, tracta aquesta setmana el document 'Informació alimentària: qüestions ètiques i jurídico-polítiques' de l'Observatori de Bioètica i Dret (OBD) de la Universitat de Barcelona (UB). En aquesta conversa amb una de les redactores de l'informe, María José Plana, es parla de què significa realment que un aliment sigui reduït en sal, per exemple, o com cal llegir la informació alimentària per saber què estem menjant.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.