'La remolatxa, de la cuina al laboratori' és el treball guanyador del 12è Premi Vázquez Montalbán de Treballs de Recerca. Les autores i alumnes de l'institut Angeleta Ferrer Olga Bautista, Maria Casademont i Maria Monsó vistien el magazín per parlar del procés d'investigació i la feina que van haver per descobrir que la cuina contemporània està estretament vinculada amb la ciència. El membre del Memorial Vázquez Montalbán Isidre Marías ha destacat la qualitat de les propostes presentades però ha fet una crida a la participació amb treballs de temàtica local perquè, enguany, ha quedat deserta.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.