Els detalls de la festa enogastronòmica 'Sant Cugat ve de gust', al magazín


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Xavi Vendrell, Aïda Fernández, Mayte Pérez i Silvia Solanellas

D'esquerra a dreta, Xavi Vendrell, Aïda Fernández, Mayte Pérez i Silvia Solanellas

La primera edició del 'Sant Cugat ve de gust' té lloc a la ciutat entre dilluns que ve i el 2 d'abril amb una cinquantena d'establiments adherits. Diversos espais enogastronòmics ompliran la ciutat amb xerrades, tastos i 'showcookig'. Un dels objectius principals de la proposta és apropar el teixit empresarial a la ciutat i per aquest motiu l'empresa Sarbus facilitarà un bus que aproparà els treballadors de les empreses de Sant Cugat al centre. Els restaurants adherits a la iniciativa oferiran, durant tota la setmana, un menú especial amb els seus plats més representatius sota el lema 'la millor cuina al millor preu'.

ESCOLTA-HO

Ho han explicat al magazín la regidora de Comerç, Mayte Pérez, la presidenta de la fundació Sant Cugat Actiu, Silvia Solanellas, la presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández, i el president del Gremi de Restauració, Xavi Vendrell.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.