Els vins i productes de proximitat, protagonistes de la cuina d'El vi de Deu


  • Comparteix:

Minicanelons de ceps i gambes / Foto: web 'El vi de Deu'

Minicanelons de ceps i gambes / Foto: web 'El vi de Deu'

L'espai 'Amb molt de gust' descobreix la cuina d'El vi de Deu. El seu gerent i cuiner, Jordi Deu, ha parlat de la gran varietat de vins, provinents d'arreu del món, i dels plats amb més èxit de la carta com la galta de porc escabetxada a baixa temperatura, el steak tàrtar i els minicanelons de ceps i gambes.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.