El magazín celebra el Dia Internacional del Voluntariat amb els seus protagonistes


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Anna Soler, Laura Perea i Laia Travé han participat al magazín

D'esquerra a dreta, Anna Soler, Laura Perea i Laia Travé han participat al magazín

El 'Sant Cugat a fons' celebra el Dia Internacional del Voluntariat amb una tertúlia en què han participat els agents vinculats als projectes solidaris de la ciutat. El director general d'Acció Cívica de la Generalitat, Bernat Valls; la cap del servei de Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Cugat, Anna Soler; la responsable d'atenció de l'Oficina de Voluntariat, Laia Travé; la directora de l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), Laura Perea, i el voluntari d'AVAN Josep Maria Coll visiten el magazín per posar el focus en els objectius i reptes als quals s'enfronta el voluntariat des del món local.

ESCOLTA-HO

Enguany, el Dia Internacional del Voluntariat se celebra, per primera vegada, fora de Barcelona. El Monestir de Sant Cugat acollirà un acte a dos quarts de set de la tarda amb la presència de consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa. L'acte coincidirà amb el cinquè aniversari de l'Oficina de Voluntariat de Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.