L'espai 'Amb molt de gust' coneix els secrets de la cuina de La Tartine. Per descobrir-ho, ens han acompanyat els seus propietaris, Marc Monje i Marta Barrientos, un matrimoni que ha volgut dotar la seva carta de plats elaborats amb productes de proximitat. Com a bon exemple, han destacat el carapacció de carabassó, un plat fet amb els productes produïts al seu hort. Formatges, patés i tartines cuinades amb pollastre de proximitat són alguns dels plats estrella.
ESCOLTA-HO
Aquest dimecres La Tartine ha programat la primera 'soirée', una vetllada gastronòmica on la cuina francesa és la protagonista.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.