La Tartine, un racó dedicat a la cuina francesa al centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

Carpaccio de Carabassó / Foto: La Tartine

Carpaccio de Carabassó / Foto: La Tartine

L'espai 'Amb molt de gust' coneix els secrets de la cuina de La Tartine. Per descobrir-ho, ens han acompanyat els seus propietaris, Marc Monje i Marta Barrientos, un matrimoni que ha volgut dotar la seva carta de plats elaborats amb productes de proximitat. Com a bon exemple, han destacat el carapacció de carabassó, un plat fet amb els productes produïts al seu hort. Formatges, patés i tartines cuinades amb pollastre de proximitat són alguns dels plats estrella.

ESCOLTA-HO

Aquest dimecres La Tartine ha programat la primera 'soirée', una vetllada gastronòmica on la cuina francesa és la protagonista.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.