L''Amb molt de gust' descobreix les receptes sense gluten de la Xurreriasantcugat


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Jordi Miras i Albert Vernet

D'esquerra a dreta: Jordi Miras i Albert Vernet

Aquest dilluns la Xurreriasantcugat visita l'espai 'Amb molt de gust'. Els seus propietaris, Jordi Miras i Albert Vernet, destaquen per oferir xurros i altres productes sense gluten. Després de 39 anys a la ciutat, Miras i Vernet remarquen que el mercat elabora molt pocs productes aptes per a al·lèrgics i intolerants. Per aquest motiu, la seva xurreria elabora xuixos, patates xips i altres dolços amb ingredients per a tothom.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.