La secció gastronòmica del magazín dedica l'espai d'aquesta setmana a donar a conèixer el restaurant La Rampa, situat a Valldoreix, que ofereix als clients disfrutar àpats acompanyats d'unes bones vistes de la muntanya de Montserrat. El propietari del restaurant, Jeroni Ferrer, ha visitat els estudis de Cugat.cat per parlar de la filosofia de La Rampa. A més, Ferrer ha acabat explicant la recepta d'un dels plats més exitosos del restaurant, l'amanida de salmó.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.