El 'Sant Cugat a fons' ha conegut algunes de les propostes de la quarta edició del Sant Cugat va de Tapes. Per parlar-ne, hem convidat el gerent d'El Perolet, Jordi Anguera, la cambrera del Versió Original Sònia Gratacós, el propietari de Telefèric, Ramon Padrosa, el cuiner de la taverna Cal Temerari, Ignasi Bea, i la responsable de 2 sillas y 1copa, Carlota Gómez. Els convidats valoren positivament la resposta del públic el primer cap de setmana i coincideixen a destacar que es tracta d'una proposta que dinamitza el sector de la restauració a la ciutat.
ESCOLTA-HO
Més d'una trentena de bars i restaurants de la ciutat ofereixen les seves millors miniatures acompanyades d'un quinto o una canya per 2,5 euros. Els clients podran votar la millor tapa i entre els participants es farà un sorteig d'un àpat per a dues persones a un restaurant amb una estrella Michelin.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.