'El Pou', la secció de ciència i tecnologia que Cugat.cat produeix per a la Xarxa de Comunicació Local, descobreix les investigacions d'un grup de recerca que lidera la Universitat de Barcelona (UB) en un projecte anomenat NEURICE. El seu objectiu és desenvolupar varietats comercials d'arròs que siguin tolerants a la salinitat i que puguin ajudar a fer front al canvi climàtic i al cargol poma. Xavier Serrat ens explica aquest projecte, on hi participen també el Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG, Bellaterra) i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA, Amposta) i altres institucions europees.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.