La brasa i les especialitats uruguaianes del Correlola, a l''Amb molt de gust'


  • Comparteix:

Els canelons del Correlola

Els canelons del Correlola

L''Amb molt de gust' torna a la Floresta, aquesta vegada, per conèixer el restaurant Correlola, del carrer de Pas de l'Estació, 11. Els socis i cuiners d'aquest establiment, Aldo Cordi i Beatriz Steingruber, ens descobreixen els secrets de la seva cuina alhora que ens deixen les receptes d'alguns dels plats més sol·licitats. El Correlola, a més de la seva carta de plats, també ofereix la possibilitat de fer un menú de dilluns a divendres.

ESCOLTA-HO

Beatriz Steingruber comparteix amb els oients la recepta dels canelons del Correlola.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.