L'espai 'Amb molt de gust' descobreix els secrets de la cuina de Casa Blava


  • Comparteix:

El risotto de verdures de Casa Blava / Foto: Casa Blava

El risotto de verdures de Casa Blava / Foto: Casa Blava

Aquesta setmana l'espai gastronòmic del magazín conversa amb la propietària de Casa Blava, Cristina Gil, i el seu xef, José Lagos. Amb ells l''Amb molt de gust' vol descobrir què es cou a la seva cuina i quina és l'oferta del restaurant florestà. La carta de Casa Blava es caracteritza per tenir més d'una vintena de plats elaborats artesanalment amb productes frescos i naturals. Per tancar l'espai, Lagos explica la recepta del seu risotto de verdures.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.