Aquesta setmana l'espai gastronòmic del magazín conversa amb la propietària de Casa Blava, Cristina Gil, i el seu xef, José Lagos. Amb ells l''Amb molt de gust' vol descobrir què es cou a la seva cuina i quina és l'oferta del restaurant florestà. La carta de Casa Blava es caracteritza per tenir més d'una vintena de plats elaborats artesanalment amb productes frescos i naturals. Per tancar l'espai, Lagos explica la recepta del seu risotto de verdures.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.