S'apropa la Setmana Santa i amb ella una de les tradicions més dolces, les mones de Pasqua. L'espai gastronòmic 'Amb molt de gust' dedica els seus minuts a conversar amb el director general de Chocolat Factory, Vladimir Fileski, i el gerent de la pastisseria Dolç, Yann Duytsche. El dos expliquen com es preparen els dies previs a la venda dels pastissos, fan un repàs pels personatges i figures més demanades pels més menuts i comenten les novetats d'enguany.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.