Alex Clavijo, xef i exconcursant de 'Top Chef', visita l'espai 'Amb molt de gust' del SAF


  • Comparteix:

Alex Clavijo, xef del restaurant Vadebacus

Alex Clavijo, xef del restaurant Vadebacus

Aquest dimarts l'espai gastronòmic 'Amb molt de gust' parla amb Álex Clavijo, exconcursant del programa de cuina 'Top Chef' i xef del restaurant santcugatenc Vadebacus. L'establiment, obert des de fa quatre anys a la plaça de Barcelona, ofereix diferents menús i una carta extensa de carns, pasta i peixos amb tocs d'autor. El xef recomana la mitjana de vedella d'Astúries a la brasa i la remolatxa de xocolata, taronja i gingebre, per postres.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.