Aquest dimarts l'espai gastronòmic 'Amb molt de gust' parla amb Álex Clavijo, exconcursant del programa de cuina 'Top Chef' i xef del restaurant santcugatenc Vadebacus. L'establiment, obert des de fa quatre anys a la plaça de Barcelona, ofereix diferents menús i una carta extensa de carns, pasta i peixos amb tocs d'autor. El xef recomana la mitjana de vedella d'Astúries a la brasa i la remolatxa de xocolata, taronja i gingebre, per postres.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.