Els santcugatencs combinaran els àpats nadalencs a casa i al restaurant


  • Comparteix:

Maria López (Teca Sàbat) i Xavier Vendrell ( El Mesón)

Maria López (Teca Sàbat) i Xavier Vendrell ( El Mesón)

Aquests són dies de grans àpats en família i al magazín ‘Sant Cugat a fons’ volem saber com els celebren els santcugatencs: els fan a casa i s’encarreguen de tots els preparatius, opten per anar al restaurant o bé prefereixen quedar-se a casa però sense les complicacions d’haver de cuinar? De tot plegat en parlem amb Maria López, de Teca Sàbat, i Xavi Vendrell, president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.