Aquest divendres l'Hotel Qgat serà testimoni de la cerimònia que servirà per escollir la Millor Pasta de Te artesana de l'Estat espanyol. És una iniciativa de la publicació 'Dulcypas', el principal referent per als professionals de la pastisseria i que s'edita a Sant Cugat. El guanyador rebrà un trofeu i un premi en metàl·lic de 1.500 euros. A l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat, el redactor de 'Dulcypas' Fernando Toda parla sobre els detalls del certamen i, via telefònica, el pastisser amb establiment propi a Sant Cugat i membre del jurat, Yann Duytsche, destaca la il·lusió que li fa formar part d'aquesta experiència per primera vegada.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.