El SAF parla del 1r certamen Dulcypas a la Millor Pasta de Te artesana d'Espanya


  • Comparteix:

Fernando Toda, redactor de la revista Dulcypas

Fernando Toda, redactor de la revista Dulcypas

Aquest divendres l'Hotel Qgat serà testimoni de la cerimònia que servirà per escollir la Millor Pasta de Te artesana de l'Estat espanyol. És una iniciativa de la publicació 'Dulcypas', el principal referent per als professionals de la pastisseria i que s'edita a Sant Cugat. El guanyador rebrà un trofeu i un premi en metàl·lic de 1.500 euros. A l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat, el redactor de 'Dulcypas' Fernando Toda parla sobre els detalls del certamen i, via telefònica, el pastisser amb establiment propi a Sant Cugat i membre del jurat, Yann Duytsche, destaca la il·lusió que li fa formar part d'aquesta experiència per primera vegada.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.