Aquesta setmana el 'Sant Cugat a fons' et presenta l'empresa santcugatenca African Tastes que acaba de portar al municipi el Kudu Biltong. El també santcugatenc Simón Fuster és qui ha importat aquest aperitiu de vedella seca molt típic de la cuina sud-africana. Un producte sa, amb pocs greixos i molta proteïna. A més, destaca per la seva versatilitat a la cuina, tot i que Fuster recomana acompanyar-lo amb plats de sabors neutres, com els formatges frescos i maridar-ho amb vins negres. La setmana vinent el Biltong farà acte de presència al Saló del Gourmet de Madrid. Mentrestant, ja estan en marxa vuit sabors més.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.