Amb motiu de la campanya d'aquest any del Dia Mundial de la Salut (7 d'abril), relacionada amb la innocuïtat dels aliments, al 'Sant Cugat a fons' hem parlat amb el metge adjunt de medicina interna a l'idcsalud Hospital General de Catalunya, el doctor Luis Sánchez. L'Organització Mundial de la Salut exposa que els aliments insalubres estan relacionats amb la mort d'uns 2 milions de persones l'any, en la seva majoria nens.
ESCOLTA-HO
Els aliments que contenen bacteris, virus, paràsits o substàncies químiques nocives causen més de 200 malalties, que van des de la diarrea al càncer. A mesura que augmenta la globalització del subministrament d'aliments, resulta cada vegada més evident la necessitat de reforçar els sistemes que vetllen per la innocuïtat dels aliments a tots els països. Per això l'OMS ha aprofitat el Dia Mundial de la Salut, per fomentar mesures destinades a millorar la innocuïtat dels aliments durant tota la cadena alimentària, des de la granja, fins al plat.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.