S'apropa dilluns de Pasqua i per celebrar-lo el 'Sant Cugat a fons' convida a diversos mestres xocolaters de la ciutat perquè expliquin els secrets d'una bona mona. Vladimir Fileski i Jordi Farrés, director i mestre xocolater de Chocolat Factory, i Jaume Sàbat, mestre pastisser de la Pastissera Sàbat, destaquen que durant aquests dies els pastissers es converteixen en artistes que fan realitat els desitjos dels més petits. Tots tres coincideixen en què les mones són peces artesanals i que la xocolata, tot i que no ho sembli, és una matèria que cal treballar amb molta cura.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.