El propietari de la primera xurreria artesana de Catalunya a oferir productes per a celíacs, Albert Vernet, ha passat per l'estudi de Cugat.cat per parlar d'aquest nou projecte que ha emprès. Una casualitat va voler que aquesta parada de xurros de Sant Cugat s'animés a obrir-se al públic celíac i a provar amb nous ingredients que fessin realitat aquest productes. Xurreriasantcugat s'ha convertit, doncs, en una parada de referència.
ESCOLTA-HO
'L'empresa' neix al 'Sant Cugat a fons' amb la intenció de donar veu als joves emprenedors i empresaris.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.