Aquest dilluns al 'Sant Cugat a fons' conversarem amb la dietista de Mútua de Terrassa, Montse Ibarra, per analitzar quins tipus de greixos trobem als aliments i recordarem quins són els hàbits més saludables. També parlarem del document 'Informació alimentària: qüestions ètiques i jurídico-polítiques' amb la seva autora María José Plana.
A dos quarts d'onze del matí, alumnes de l'institut Leonardo da Vinci compartiran records, notícies i allò que els agrada a 'El nostre temps'.
A les onze del matí, a l'espai gastronòmic 'Amb molt de gust' parlarem del pernil amb Jordi Lloret, propietari d'El Trono del Jamón.
Acabarem amb la secció 'Gat i gos' amb els responsables de la protectora animal El Cau Amic.
Comencem a les nou del matí i us acompanyem fins a les dotze del migdia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.