Parlarem d'hàbits saludables i de la informació que contenen les etiquetes dels productes que consumim


  • Comparteix:

Per mantenir una bona dieta cal conèixer què ens diuen les etiquetes / Foto: ACN

Per mantenir una bona dieta cal conèixer què ens diuen les etiquetes / Foto: ACN

Aquest dilluns al 'Sant Cugat a fons' conversarem amb la dietista de Mútua de Terrassa, Montse Ibarra, per analitzar quins tipus de greixos trobem als aliments i recordarem quins són els hàbits més saludables. També parlarem del document 'Informació alimentària: qüestions ètiques i jurídico-polítiques' amb la seva autora María José Plana.

A dos quarts d'onze del matí, alumnes de l'institut Leonardo da Vinci compartiran records, notícies i allò que els agrada a 'El nostre temps'.

A les onze del matí, a l'espai gastronòmic 'Amb molt de gust' parlarem del pernil amb Jordi Lloret, propietari d'El Trono del Jamón.

Acabarem amb la secció 'Gat i gos' amb els responsables de la protectora animal El Cau Amic.

Comencem a les nou del matí i us acompanyem fins a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.