Aquest dimecres al 'Sant Cugat a fons' presentarem el 1r Premi Dulcypas a la Millor Pasta de Té Artesana 2015, que Vilbo Ediciones, amb seu a la ciutat, convoca a nivell estatal. Parlarem amb Fernando Toda, redactor de la revista Dulcypas i Yann Duytsche pastisser de Sant Cugat i membre del jurat. A les 11 del matí, a l'espai de català abordarem els topònims, continuarem amb la secció de literatura, dedicada a llibres d'activitats per a nes i joves tot pensant en les vacances, per acabar amb els 'Minuts d'Or del Fabri'. Ens hi posem a les 10 del matí i us acompanyem fins a la una del migdia, aquí a Cugat.cat
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.