Ja tenim un any


  • Comparteix:

enric.aranda

Enric Aranda


Publicat: el 22/mai/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Des de la plataforma que ens ofereix Cugat.cat vull compartir amb tota la ciutat, alguna cosa que ens enorgulleix i ens alegra a tot el club: El Qbasket Sant Cugat compleix el seu primer any de vida. Com qualsevol plançó ens hem llançat al món amb il·lusió, energia i moltes esperances.

Esperances d'arribar a ser el que per a molts ja som, un club de i per a Sant Cugat, un lloc on compartir el nostre amor pel bàsquet i un espai per educar i créixer a través de l'esport.

Com en tot aniversari hem rebut regals meravellosos: l'ascens del nostre sènior A, la consolidació del nostre projecte formatiu i la constant evolució del nostre jove grup d'entrenadors.

A més, vull fer constar la forta implicació de la massa social, tant de jugadors com de famílies, en la vida esportiva i en els diferents projectes del club. Hem fet xerrades, formacions, excursions i casals. Tenim entrenadors que aquest estiu formaran part del grup de monitors del prestigiós campus del Nacho Solozàbal, i més coses que diuen que el Qbasket només té un any de vida, però energia i accions que omplirien vàries temporades.

Felicito per tant tota la nostra junta, jugadors, pares, i col·laboradors per fer possible aquest projecte. Sense ells el Qbasket no existiria. També agraïm i valorem que l'Ajuntament ens reconegui plenament, com a club central i representatiu de la ciutat. Són molts els motius que em fan valorar.

Aprofito per convidar tothom que ens vulgui conèixer en aquest tancament de temporada a les diferents activitats que tant per a la Festa Major de Sant Cugat -3x3 urbà- com per als propers 7 i 8 de juny -Torneig Ciutat de Sant Cugat- organitzarem des del Qbasket Sant Cugat.

Queda doncs convidat, tot aquell que vulgui, a celebrar amb nosaltres aquest primer aniversari.

FELICITATS QBASKET!

ENRIC ARANDA és president del Qbasket Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.