Formació, treball i sacrifici


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 25/feb/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Formació, treball i sacrifici són segurament cares d'una mateixa moneda, la de l'èxit. Tot i que complir les tres condicions pot no ser garantia abosoluta perquè tot giri rodó. Però per si de cas volem arribar-hi molt millor obtenir la conjunció de les tres.

La formació, el treball i el sacrifici ha estat la línia a seguir d'un club com el CV Sant Cugat, que, aquesta setmana sent coherent amb la seva pròpia filosofia, ha decidit continuar apostant pel tècnic Rafa Ruiz. Passi el que passi a final de temporada l'entrenador, que tant ha donat al volei santcugatenc, continuarà el curs vinent al capdavant del primer equip. I és que l'entitat té molt clar que primer és la gent de la casa i que cal continuar treballant i apostant per la formació per recollir els fruits quan arribi el moment.

Treball i sacrifici és el que ha recomanat el futbolista de Sant Cugat, a les files del RCD Espanyol, David López. Un exemple, el seu, que permet explicar als més joves que per tocar el cel futbolístic, segurament abans, s'ha d'haver passejat pel purgatori de la Segona Divisió. Ell millor que ningú és conscient que el que té avui ha estat el resultat de molt d'esforç i sacrifici, i aquesta setmana ho ha explicat a alumnes de l'escola on es va formar, l'Àgora.

CARME REVERTE és cap d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.