Bàsquet, Nadal i QBASKET!


  • Comparteix:

enric.aranda

Enric Aranda


Publicat: el 13/des/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja fa temps que des d'el QBASKET volem contribuir a la dinamització i activació de la vida social i esportiva de la ciutat. Som un club de bàsquet per i de la gent de Sant Cugat.

En la nostra junta temin jugadors, exjugadors, pares, mares i col·laboradors de diferent perfil. Una massa social dinàmica amb ganes i il·lusió per ser part activa de la ciutat. Fer-nos partícips de la vida a Sant Cugat i ser motors d'activitats lúdiques i esportives ens agrada i ens consolida com a club local.
És per això que el proper dia 21 us volem convidar a un torneig de bàsquet i a la presentació dels nostres equips de la temporada actual. Es tracta de compartir, gaudir i celebrar aquestes dates i el moment actual del club.

Han estat diferents les propostes i intencions de tipus de torneig: obert a tothom, a escoles, a altres clubs. Finalment però, i per manca de coneixement d'estructures i dinàmiques municipals, ens hem vist obligats a definir una acció interna però oberta a qualsevol que vulgui venir. Serà un torneig d'equips infantils i preinfantils on esperem rebre altres clubs locals o de fora de Sant Cugat. Aprofitarem també per presentar els nostres equips a la ciutat i finalitzarem la jornada amb un partit de competició del nostre sènior A, de 3a Catalana, que per cert fan un bàsquet dinàmic, alegre, molt vistós i atractiu.

No és fàcil realitzar activitats i accions d'aquest tipus. Les persones que hi col·laboren i ho organitzen: junta, entrenadors , Direcció Técnica, pares, mares .... treuen temps i forces de la seva vida personal per oferir a la ciutat aquesta mena de jornades. Des d'aquí vull aprofitar per agrair la seva tasca i destacar el valor d'aquest esforç. Malauradament el suport municipal, ja sigui per manca de recursos o de possibilitats, no sempre pot estar a l'alçada de les il·lusions i inquietuds dels clubs. Tant de bó això pugui canviar algun dia.

Espero doncs que passeu per la rambla esportiva el dia 21, per gaudir del bàsquet de formació i conèixer una mica més els jugadors i jugadores dels diferents equips del QBASKET.
Finalment aprofito per desitjar-vos, en nom de tot el QBASKET, unes molt bones festes!


ENRIC S. ARANDA és president del QBasket Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.