El valor afegit de la secció d'atletisme del Muntanyenc


  • Comparteix:

alberto.ruiz

Alberto Ruiz


Publicat: el 4/oct/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat 9 de setembre, la Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc va començar els entrenaments a les pistes de la ZEM La Guinardera amb les il·lusions renovades pròpies d'una nova temporada i els mateixos objectius esportius, formatius i de valors de sempre.

Ja fa uns quants anys que el nombre d'inscrits a l'escola d'atletisme s'incrementa d'una manera sistemàtica. Com exemple, dir que la temporada 2.008/09 es van inscriure 120 atletes i aquesta ho han fet prop de 250 joves. Això no és producte de la casualitat ni d'una moda passatgera, és clarament el fruit d'una feina ben feta.

En el moment de crisi econòmica que vivim, on el diner públic ja no arriba ni per als esportistes d'elit, la pràctica esportiva dels nostres fills ja només és sostenible amb un model finançat amb les quotes que paguen les famílies i que esperen obtenir un servei de qualitat.

Independentment dels grans resultats esportius, l'èxit del model de la secció està basat en l'excel·lència del servei, com a generador de llocs de treball, saludable, educatiu i sobretot com a model de negoci sostenible.
Durant aquests anys d'increment d'inscrits, la Junta Directiva ha augmentat de manera paral·lela la contractació de professionals fins a arribar a 15 tècnics per a continuar oferint la mateixa qualitat respectant les ràtios dels grups. Però amb un valor afegit, l'habilitat d'aconseguir un quadre tècnic de primer nivell amb professionals de reconegut prestigi, llegendes de l'atletisme internacional, entrenadors amb formació superior i excel·lents monitors.


ALBERTO RUIZ és exatleta olímpic, educador i periodista.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.