Si vas a la Feixa Llarga porta les postres


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 26/gen/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Encara no fa una una setmana vaig viure amb sorpresa una experiència que m'agradaria compartir amb vosaltres. Després que cadascú faci la seva reflexió, sobretot als qui correspongui. Ara, ja us avanço que em sembla una pràctica gens recomanable. Quin futur li espera al futbol base si tots els clubs o la majoria fessin el que us explicaré. Crec que la Federació Catalana de futbol no ho hauria de permetre. Els nostres fills no formen part de cap espectacle. Almenys, encara no.

ESCOLTA-HO

L'infantil de preferent del SantCu jugava a la Feixa Llarga, contra l'infantil de l'Hospitalet. Els pares, com acostumen a fer la majoria de pares, acompanyem els nens al camp. Una hora abans del partit som al recinte, però per accedir-hi un membre de seguretat ens indica que hem de passar per la guixeta per treure l'entrada. Sorpresa i de les grans. Hem de pagar dos euros per persona per entrar a veure un partit d'infantils en un camp, que és de titularitat municipal. I no em dol els diners sinó el gest. Sobre la finestreta de la guixeta, un cartell informa de la finalitat del pagament, 'pro futbol base'. En altres paraules, per contribuir a les despeses del club. Paguem.

Però no deixo de donar-li voltes a una pràctica com aquesta que pretén fer menys sagnat les aportacions dels pares del club, carregant-les a altres, que a més reps a casa. Imaginem per un moment que això ho fessin tots els clubs amb el futbol formatiu. Qui portaria els nens als partits de fora? Quina afició promouriem? Quan tenim una visita a casa posem en pràctica tot un manual de bones maneres. Mimem, cuidem i tractem el millor que podem els nostres convidats perquè marxin contents. Posaria la mà al foc que ho fem tots, o gairebé. Doncs sembla que a la Feixa Llarga, la visita ha de portar les postres perquè sinó no et conviden a passar. Crec que ni la caixa resultant d'un partit d'aquest nivell dóna per tapar els forats del futbol base, ni els amfitrions han sabut tractar com mereix qui els ha anat a visitar a casa seva.

CARME REVERTE és cap d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.