Uns premis compartits


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 15/des/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Sabem que en una societat tan competitiva com la nostra els que arriben primers, els que són considerats millors són els que s'emporten els mèrits i els aplaudiments. Quedar segon o ser finalista potser no té recompensa a ulls dels altres i el més fácil és que quedi en l'oblit. Però avui vull manifestar el meu reconeixement a tots el qui formen part de l'esport santcugatenc, guanyadors o no, perquè tots treballen per fer de Sant Cugat un referent del l'esport dins i fora del nostre país.

Un any més, els Premis Esport en Marxa posen de relleu els èxits de tots. I a tots, tant als guanyadors com als qui no sortiran amb el trofeu a la mà ni a la fotografia de família, el meu reconeixement per la feina que fan dia dia, per la seva contribució a fer de l'esport santcugantenc un exemple del qual ens podem sentir orgullosos.

Quan acaba la temporada tots fan balanç dels resultats aconseguits, d'allò que s'ha assolit, dels reptes superats i tots, mereixen un reconeixement de la comunitat esportiva de la qual en formen part però només 9 són els escollits. Són pocs, sí, insuficients per a tots, per això són tan preuats per a molts dels clubs de la ciutat. Una trajectòria de 15 anys cohesionant, aglutinant i promocionant l'esport santcugatenc ha fet que el món esportiu local posi en valor aquest guardons.

Avui us convido a tots a continuar treballant per l'esport santcugatenc. Nosaltres continuarem fent-vos costat.


CARME REVERTE és cap d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.