Gràcies, Autocugat


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 24/nov/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Vull aprofitar aquesta oportunitat per fer un agraïment públic. Aquesta setmana el jurat del Premis Esport en Marxa s'ha reunit, un any més, per decidir els guanyadors de la 16a edició. Fins aquí res d'estrany. Però us he de dir que he trobat a faltar una persona al voltant de la taula, Josep Maria Negre, gerent d'Autocugat. Enguany, i per primera vegada després de 15 anys no ens ha acompanyat. Per primer cop en la història d'aquests guardons Autocugat no patrocinarà la festa de l'esport local.

I ho dic amb tristor i nostàlgia perquè en Josep Maria Negre ha estat part molt important en la trajectòria d'aquests premis. Des del primer dia, en què ens va rebre, fins l'última edició ha donat el seu suport incondicional a aquesta cita que Cugat.cat promou per reconèixer l'esforç, el treball, i els èxits de l'esport santcugatenc. Recordo quan aquesta iniciativa era només una idea i li vam oferir la possibilitat de patrocinar-la. No ho va dubtar ni un instant. Tenia molt clar que calia donar una empenta a l'esport local, que calia donar-li el protagonisme que es mereix i a més fer partícip la ciutat. Ens va engrescar edició rera edició i ens va encomanar el seu entusiasme. Calia posar en valor l'esport de casa nostra. El patrocini dels Premis Esport en Marxa per Autocugat durant tots aquests anys ha estat molt important, però el que més valoro és l'aportació personal i humana que en Josep Maria Negre ens ha brindat. Per tot això, el meu agraïment més sincer. Espero que quan el temporal amaini ens tornarem a trobar.

CARME REVERTE és cap d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.