Algú aposta per la Coordinadora?


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 3/nov/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

La Coordinadora d'Entitat Esportives va nèixer de la voluntat i la necessitat dels propis clubs de la ciutat de sumar esforços, i compartir problemàtiques. I amb el temps va aconseguir ser un interlocutor vàlid reconegut per l'Ajuntament de la ciutat. L'inici va ser dur però tots els que s'hi van implicar ho feien convençuts de la força que els donava i la utilitat que podia representar per a l'esport santcugatenc una plataforma com aquesta. Ara, la situació sembla ben bé una altra. La flor s'ha deixat pansir i sembla que hi ha qui ja no està per la labor de regar-la.

I no penseu que em refereixo al govern de la ciutat, tot i que alguns representants polítics, tant ara com abans, han reconegut públicament que és un gra molest. L'enemic és dins. Dins de la pròpia Coordinadora. Cal que la plataforma es qüestioni moltes coses, però sobretot si les entitats que la formen estan convençudes de la seva utilitat per construir i crear, no únicament per criticar i fer d'oposició. Cal que els qui en petit comitè mostren els seus dubtes siguin honestos i possin de manifest davant la resta d'entitats el convenciment o no de seguir dins i aportar idees, solucions i propostes. Perquè no crec que, en aquests temps en què precisament convè sumar com més mans millor, hi hagi qui pensi que tancant-se en el seu feu ho tindrà tot resolt. L'última reunió de la plataforma és la genuïna estampa del que representa ara mateix la Coordinadora, un grup cada cop més reduït d'entitats, que ni hi són ni deixen de ser-hi. La pregunta és: - Algú aposta per la Coordinadora?

CARME REVERTE és Cap d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

COMENTARIS

llegeuixo amb molta trtistor el comentari de la carme sobre la coordinadora d'entitats. Recordo amb nostàlgia els temps en que lluitavem pel camp de rugby o el pavelló de la rambla del celler, sense preguntar-nos a qui farien servei, mentre fossin noves instal.lacions per la ciutat.

jaume espina faidella. Enviat el 4/nov/12


Només hi ha que mirar a la hemeroteca per saber que la coordinadora es una aposta per tal de mediar dintre del món esportiu de la ciutat http://www.cugat.cat/esports/esportmun/73866.htm

Salvador Álvarez. Enviat el 5/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.