Convençut de la utilitat de l'esport


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 29/set/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Molts cops hem sentit a parlar dels beneficis de l'esport però què voleu que us digui, també molts cops m'han sonat a argument fàcil, recorrent i interessat o fins i tot demagògic. Dijous però algú em va sonar autènctic. Les seves paraules estàven plenes de sentit, li sortien de l'ànima perquè tenia molt present la seva pròpia experiència.

Em refereixo al pilot Isidre Esteve, que com recordareu va tenir un greu accident competint que l'ha deixat en cadira de rodes. Però lluny d'instal·lar-se en la queixa diària, d'envoltar-se de negativitat i de deixar de posar a prova la seva capcitat d'esforç, ell va decidir seguir endavant, sacrificar-se i esforçar-se amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida, primer i de tornar a competir després. Però no queda aquí la cosa. L'Isidre ha estat generós i, en lloc de donar-se per satisfet solucionant els seus problemes, ha pensat ajudar als qui com ell poden necessitar un cop de mà. Aquí apareix el Centre Pont, que dijous es va presentar al CAR de Sant Cugat. Un centre impulsat per la seva fundació, la Fundació Isidre Esteve que, com indica el seu nom, vol fer de pont entre la rehabilitació i la pràctica esportiva habitual. El que es pretén és ajudar les persones que han tingut una lesió medul·lar a recuperar el camí de la normalitat a través de l'esport. Un cop més l'esport al servei de la societat.
L'escoltava explicant el projecte i, cada paraula seva, cada idea deixava entreveure un munt de sensacions, experiències i il·lusions, però el més important és que l'Isidre ho deia convençut. Convençut que l'esport pot ser l'eina que moltes persones necessiten per sortir-se'n com ell ho ha fet. Aquest cop sí, he cregut en la utilitat de l'esport.

CARME REVERTE, és cap d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.