#EstimatTwitter


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 16/jul/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquesta ha estat una temporada de grans descovertes. La teva la més sonada de totes. Has arribat a la nostra societat, a la nostra comunitat, i t'has deixat estimar. Ràpidament t'has fet de la família. Jo diria més. T'has convertit en el nen mimat de la casa a qui ningú li treu l'ull del damunt per si de cas! Tots pendents de tu. Massa i tot.

ESCOLTA-HO

Però t'he de confesar que al principi no les tenia totes. Tampoc ara, no et pensis. Malgrat et conec la nostra relació és de respecte, purament professional. Fins i tot una mica distant. I és que t'he de confessar - és una de les poques revelacions que et faré-, que prefereixo no barrejar les coses.

Sí bé m'has permès difondre allò que he volgut explicar i m'has ajudat a crear comunitat, t'asseguro que no ha estat fàcil resistir-me als teus encants i mantenir-me d'aquest costat de la línia vermella, la que separa l'àmbit públic del privat, la intimitat de la indiscreció. Gràcies però. No voldria ser desagraida.
També t'he de dir que, de vegades, la teva brevetat m'ha donat algun disgust. Ha provocat males interpretacions, en ocasions discusions. I t'has convertit en el camp de batalla on s'han lliurat disputes sense sentit, en el safareig on s'han airejat qüestions poc convenients o gens encertades. Aquest joc perillós ha pogut malmetre la relació, si més no ens ha distanciat perquè quan arriba la calma després de la tempesta també hem d'estar disposats a demanar disculpes i reconeixer l'error tan públicament com ho hem fet abans! I això no ha estat així. La teva memòria és fugaç. El teu discurs es transforma en una riuada de missatges a l'espera que arribin a destí, que en ocasions es perden en l'espai virtual.

Durant les vacances t'escriuré quatre ratlles, si em deixes. Et faré arribar alguna postaleta just per mantenir el contacte. Estimat twuitter aprofita per desconectar. Jo ho faré.


CARME REVERTE és cap d'Esports de Cugat.cat..



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.